سرخط خبرها

دمنوش به

دمنوش به چیست؟

دمنوش به یک نوشیدنی که بسیار برای آرامش اعصاب مناسب و همچنین گوارا و با رنگ خوب و مقوی قلب، معده و اعصاب می باشد، در ادامه ضمن آشنا کردن شما با طرز ساختن دمنوش به خواص آن نیز خواهیم پرداخت.

طرز تهیه دمنوش به

  • ابتدا به را به خوبی بشوئید و بعد با یک رنده درشت آنرا رنده کنید
  • به رنده شده را با شوفاژ یا میوه خشک کن و یا هر وسیله دیگری که فکر میکنید به خشک کردن به کمک میکند، خشک کنید
  • بعد به خشک شده را روی یک ماهی تابه بو دهید تا به رنگ به قهوی تبدیل شود.
  • سپس بعد از مدتی صبر کنید تا به بو داده شده خنک و آنرا درون یک ظرف شیشه ای گذاشته و در یخچال نگهداری کنید.

روش استفاده از دمنوش به

حال موقع نوش جان کردن دمنوش به هست، برای دم کردن دمنوش به میتوانید یک قاشق غذاخوری به را به همراه هل و دارچین را داخل قوری چینی آب جوش بریزید و صبر کنید روی بخار آب به مدت 20 دقیقه دم بکشد،بعد از صاف کردن یک یک قاشق چایخوری زعفران آب کرده به آن اضافه بکنید.

خواص دمنوش به

  • مناسب برای بیماریهایی منجمله عفونت‌ روده‌، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف
  • خوشبو کردن عرق بدن
  • مناسب برای خانم های باردار جهت جلوگیری از سقط جنین
  •  دانه به برای التهاب‌ دستگاه گوارش و مخاط ها، سرفه‌های خشك، سینه درد، تب و گرفتگی صدا بسیار مناسب است.
  • تاثیر بسیار مثبت بر فکر و ذهن
  • ایجاد نشاط و خوشحالی و تاثیر مثبت بر روحیه
  • ضد افسرگی (افسردگی ناشی از سردرد)
  • موجب تقویت قلب، کبد و معده میشود.
  • مناسب برای زخم معده
  • اشتها آور
  • نرم کننده سینه
  • کمک به هضم غذا
  • ادرارآور
  • جلوگیری کردن از التهاب پلک
  • به خاطر آنتی اکسیدان موجود در به ضد سرطان هست
  • کمک به کاهش کلسترول خون
  • پائین آوردن فشار خون

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *